Reperite aequilibrium, reperite vitalitatem – Chiropractica, clavis ad tuam salutem!


Chiropractica
Acupunctura
Masaj Trigger Point
Streching muscular

Pret sedinta: 400 Ron
Pret Abonamet 2900Ron/10 sedinte
Toate procedurile incluse.

Chiropractica este o disciplină medicală non-invazivă și o formă de terapie alternativă, care se concentrează pe diagnosticarea, tratarea și prevenirea afecțiunilor sistemului musculo-scheletic și a tulburărilor asociate. Prin intermediul unor ajustări manuale și tehnici specifice, chiropractorii vizează restabilirea echilibrului și funcționarea optimă a coloanei vertebrale, articulațiilor, mușchilor și nervilor.

Această practică se bazează pe premisa că structura și funcționarea corpului sunt interconectate, iar orice disfuncție a sistemului musculo-scheletic poate afecta în mod negativ sănătatea generală. Chiropractorii se concentrează în principal pe ajustarea coloanei vertebrale și a articulațiilor, folosind o gamă variată de tehnici, cum ar fi manipularea, mobilizarea, terapia de masaj și exercițiile terapeutice.

Chiropractica poate fi utilizată într-o varietate de afecțiuni, inclusiv:

  1. Dureri de spate: Aceasta este una dintre cele mai comune afecțiuni tratate de chiropractori. Prin ajustările specifice și exercițiile de întărire, chiropractica poate ameliora durerile de spate cronice sau acute, precum lombalgia sau hernia de disc.

  2. Dureri de gât și migrene: Chiropractica poate fi eficientă în ameliorarea durerilor de gât și a migrenelor cauzate de tensiuni musculare, compresie nervoasă sau dezechilibre ale coloanei vertebrale cervicale.

  3. Tulburări ale sistemului nervos: Prin ajustările coloanei vertebrale și reducerea compresiilor nervoase, chiropractorii pot ajuta la îmbunătățirea funcției sistemului nervos și la ameliorarea simptomelor asociate, cum ar fi sciatica sau nevralgia trigeminală.

  4. Afecțiuni ale articulațiilor și ale sistemului musculo-scheletic: Chiropractica poate contribui la tratarea tulburărilor articulare, cum ar fi artrita, și la recuperarea în urma leziunilor sportive sau traumatismelor fizice.

  5. Tulburări ale posturii și disfuncții biomecanice: Chiropractica poate ajuta la corectarea tulburărilor de postură și a dezechilibrelor biomecanice, prin ajustări și tehnici specifice, ceea ce poate duce la o mai bună funcționare a sistemului musculo-scheletic și la prevenirea altor afecțiuni.

 

 Dragi clienți,

Dorim să vă reamintim câteva politici importante referitoare la abonamentele pentru ședințele noastre:

  1. Ședințele incluse în abonament au valabilitate doar în timpul săptămânii în care sunt programate.
  2. Pentru a reprograma o ședință, vă rugăm să ne contactați cu cel puțin 24 de ore înainte de programare.
  3. După expirarea valabilității abonamentului, ședințele neconsumate nu vor mai putea fi recuperate.

Vă mulțumim pentru înțelegere și respectarea acestor politici.