Despre noi

Eduward Sirbu este un specialist în kinetoterapie cu o experiență bogată și diversificată în domeniu. După absolvirea facultății în România și obținerea unui Doctorat în Kinetoterapie, și-a dorit să se perfecționeze prin studii și experiențe internaționale în diferite colțuri ale lumii.

 

Printre locurile în care și-a dezvoltat expertiza se numără:

Institutul Ackermann din Suedia, unde a studiat osteopatia structurală și chiropractica. Acest program i-a oferit cunoștințe și abilități în tratamentul afecțiunilor musculo-scheletice, concentrându-se pe corectarea structurii și funcției sistemului osos și muscular.

Institutul Bastyr din Statele Unite ale Americii, unde s-a specializat în terapia CranioSacrală. Aici a învățat tehnici avansate de lucru cu sistemul craniosacral, care vizează eliberarea tensiunilor și deblocarea potențialului de vindecare al organismului.

Institutul Soha din Singapore, unde a studiat terapia TuiNa. Această formă de terapie manuală tradițională chineză se concentrează pe stimularea punctelor de presopunctură și a canalelor de energie, pentru a promova echilibrul și vindecarea în corp.

Japanese Kampo Institute, unde a explorat terapia Shiatsu. Această tehnică japoneză se bazează pe presiunea degetelor și a palmelor pentru a stimula fluxul de energie în corp și a promova starea de bine.

 

Cu această experiență internațională și cunoștințele acumulate în diverse terapii, Eduward Sirbu oferă servicii de kinetoterapie personalizate și eficiente, adaptate nevoilor individuale ale pacienților săi. Prin abordarea sa holistică și cunoașterea profundă a diferitelor terapii, el își propune să contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate și bunăstare a pacienților săi.

De ce sa ne alegi pe noi?

 

1. Experiență vastă și înțelegere profundă:
Cu mine, Eduward Sirbu, vei beneficia de o experiență vastă în domeniul kinetoterapiei. Prin ani de studiu și practică, am acumulat cunoștințe solide și abilități practice în tratarea diverselor afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic și nu numai. Înțelegem complexitatea corpului uman și ne concentrăm pe cauzele profunde ale disfuncțiilor pentru a obține rezultate durabile și îmbunătățirea stării de sănătate.

2. Terapii personalizate și adaptate:
Înțelegem că fiecare persoană este unică, iar nevoile și obiectivele lor de sănătate pot varia. De aceea, abordăm fiecare pacient în mod individual și dezvoltăm un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor și condițiilor specifice. Fie că este vorba de terapia manuală, exerciții terapeutice sau alte tehnici, ne asigurăm că tratamentul este adecvat și eficient pentru fiecare pacient.

3. Tehnici avansate și abordări moderne:
Ca profesionist în domeniul kinetoterapiei, sunt mereu în pas cu cele mai recente descoperiri și tehnici în domeniu. Continui să-mi perfecționez abilitățile și cunoștințele prin participarea la cursuri și conferințe, astfel încât să pot oferi pacienților mei cele mai avansate și eficiente metode de tratament disponibile în prezent.

4. Comunicare deschisă și relație de încredere:
Relația cu pacienții mei se bazează pe comunicare deschisă, transparență și încredere reciprocă. Ascult cu atenție nevoile și preocupările fiecărui pacient și mă asigur că se simt confortabil și implicați în procesul de tratament. Împreună, lucrăm ca o echipă pentru a atinge obiectivele de sănătate și bunăstare.

5. Abordare globală a sănătății:
Noțiunea de sănătate nu se limitează doar la tratarea simptomelor. Ne concentrăm pe înțelegerea și abordarea cauzelor profunde ale problemelor de sănătate, promovând astfel vindecarea și echilibrul în întregul corp și minte. Prin integrarea terapiilor tradiționale și complementare, ne propunem să ajutăm pacienții să obțină o stare generală de sănătate și bunăstare durabilă.

Alegându-ne ca partener în îngrijirea sănătății, vei beneficia de experiență, abordări personalizate și de încredere, abilități avansate și o atenție

Misiunea Noastra

Misiunea noastră este să ajutăm pacienții să-și redobândească sănătatea și bunăstarea prin intermediul terapiilor și manipulărilor vertebrale. Ne concentrăm pe restabilirea echilibrului, eliberarea tensiunilor și corectarea disfuncțiilor vertebrale, pentru ca pacienții să se vindece și să își recapete mobilitatea și flexibilitatea optimă.

Credem în abordarea holistică a sănătății, tratând nu doar simptomele, ci și cauzele profunde ale problemelor de sănătate. Prin terapiile noastre, ajutăm pacienții să experimenteze o recuperare completă și durabilă.

Ore de studiu si cercetare
Ani de experianta
Pacienti